tekan jangan tak tekan!

Sunday, January 15, 2012

Happy 2nd Birthday to RIFQY!!







Happy Birthday to anak bujang puan Maliana , Muhammad Irfan Rifqy yang comel yang handsome!! Sudah 2 tahun ye umur kamu. Ingat lagi masa mama dia warded nak bersalinkan dia yang dah overdue beberapa hari. Kalau tak silap lah, overdue ek kak na? lupa dah. hahaha. Saya pula tengah sambut birthday yang ke 25 kat KFC bawah hospital tu. Lepas makan terus naik atas jenguk Iqy yang still lagi seronok duk dalam perut tak nak keluar2. Empat hari kemudian baru nak keluar. Sekarang dah besar panjang. Membesar dengan sihat dan cergas! Besar2 esok mesti handsome ni. Siapa yang nak chopp buat menantu sila isi borang dengan Puan Maliana ye. hahhahaha

To Iqy, Happy Birthday! Semoga membesar menjadi permata penyejuk hati Mama dan Baba! Go Iqy Go!!

1 comment:

mama rifQy said...

wah..mizaaa..terharu i !! sedey lak..oop tetibe sensitip lak...aaah la miza.overdue ni..ingat lagi korang dtg pas celebrate besday awak..hehehehhehee

© The Colorfull of Mieyza's Life | Template By Blog Bingkisan Hati