tekan jangan tak tekan!

Thursday, June 12, 2014

Keputusan First GA by Mieyza Roslan

Assalam..

My GA dah beberapa hari berlalu. Tapi result tak keluar2 lagi. Sebab?Tuan tanah tidak sihat. Batuk demam dan selsema. huhu. Mohon ampun dan maaf sangat2 pada yang join. Alhamdulillah, ada 106 penyertaan. Tak sangka sangat sebab masa nak buat GA tu asyik duk fikir ada ke orang nak join. huhu. 

Undian telah di buat. Ramai pulak yang terlibat dalam cabut undi ni. huhu. So saya umumkan pemenangnya ye. trannnggggg Tanggg tangggggg!

Hadiah Utama: 

No . 69


Hadiah Saguhati.

No. 84

No. 99

No. 63


Tahniah pada yang menang! InsyaAllah secepat mungkin saya akan settle kan hadiah2 ini. Pada yang tak berjaya, tak mengapa. Sekurang2nya dapat tambah kenalan, ye dak. huhu. Sejujurnya, belum berkesempatan pun nak bertegur sapa dengan semua peserta. Slow2 lah lepas ni saya akan singgah ke blog awak2 orang ye. Lagi sekali, Thank you to all sebab sudi join ya!

10 comments:

ciknadrahismail said...

tq2:)

Ainur Ann said...

Salam . Huhu tahniah kepada pemenang . Takde rezeki hehe .

Iezwa Razk said...

Alaa tak dak rezeki lgi. Hehe
Tahniah kepada semua pemenang :)

sis ekinnuar said...

sis tq ya..saya pemenang saguhati ketiga..tq..tq..x sangka pulak hihihi..

sis ekinnuar said...

emel saya : nurulasyikinmohdanuar@gmail.com
tq :D

Syuhada Salleh said...

thniah semua!

nor nazliana said...

tahniah semuanyer...

sha dhira said...

alhamdulillah.. kita no. 84

sha dhira said...
This comment has been removed by the author.
sha dhira said...

e-mail shad : sitinorsharifah@gmail.com
peserta no.84

tq so much

© The Colorfull of Mieyza's Life | Template By Blog Bingkisan Hati