tekan jangan tak tekan!

Saturday, June 25, 2011

Gambar Kahwin!!

Oooyeahhh! Gambar Kahwin dah dapat.! Suka suka suka! Even dalam bentuk softcopy je, tapi memang suka yang amat dah. hehe. Untuk makluman, masa kahwin hari tu, saya tak hired OP pun untuk ambil gambar kahwin. Walaupun dulu2 punya lah berangan tak hengat nak ambik gambar cantik dengan OP masa kahwin, tapi bila sampai masa, aisehhh, macam lari bajet pulak. Frust tertonggeng jugak sebab memang dah berangan2 nak ambik OP-OP yang agak femes jugak kat sekitar Terengganu ni. Siap dah contact runding harga bagai. Tapi bila fikir2 balik, banyak juga nak kena spent untuk gambar sahaja, niat terus dikuburkan.T_______T. 

Tapi..Ada tapinya. hehe. Mendung tak beerti hujan. Ecececeh. Tiba2 je. Sebab nak sangat gambar yang best2 siap outdoor segala, saya usahakan juga biar dapat. Kan sekarang zaman budak2 duk sangkut DSLR kat leher. Dah ada pengalaman buat shooting outdoor untuk pre-wed dan anniversary ehem2 dulu, saya minta budak2 ni ambilkan gambar kahwin kami. Dengan bajet yang jauh lebih rendah dari OP, saya akhirnya tersengih bak kerang busuk tengok hasilnya. Even tak pro, even tak guna lense panjang sedepa, bagi saya hasilnya tetap superb! Sangat suka lah pendek kata. Macam akhirnya saya dapat apa yang saya nak. hehe. Meh nak tunjuk sikit hasilnya.


















4 comments:

LYAfrina said...

selamat pengantin baru...
siyes..mmg comel smua pic2 ni.. ttp nmpak cam pro

mieyza said...

:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat pengantin baru... =)
& selamat animun!!!

mieyza said...

TQ...xg hanimun pong..hehe

© The Colorfull of Mieyza's Life | Template By Blog Bingkisan Hati