tekan jangan tak tekan!

Sunday, February 3, 2013

Mummy yang Busy!

Assalam..

wahh, dah masuk Februari 2013.. Entri Jan sangatlah seciput. Malas bercampur sibuk. Gitu lah kalau dah jadi mak2 ni. Currently sangat sibuk to the max. Sebab audit yang bakal mendatang, pulun sungguh2 siapkan fail. makanya, ada yang berkampung di office sampai tengah malam. Mummy pula tak sanggup kot nak balik tengah2 malam, paling2 lewat lepas maghrib. huhu. Lately rasa sedih, sebab sangat tak sempat nak bergurau senda dengan Amani. Balik2 je debab tidur. Tidur sampai pagi okeh. Sempat beramah mesra sekejap je lepas subuh, kalau dia bangun. Biasa time mummy nak gi kerja, dia tidur balik. Sobs. Terusik juga jiwa bila teringat anak membesar kat tangan orang lain. Takut nanti tiba2 dia tak kenal mummy dia. Tak rapat dengan mummy. tak endah panggilan mummy. Tak nak tidur dengan mummy. Owhhh, tidakkk. Naudzubillah. Kamu anak perempuan sulung mummy, harapan mummy, jiwa raga mummy. Sesibuk mana pun mummy, ketahui lah, cinta mummy pada kamu tak akan pernah padam!


my cheeky girl!

1 comment:

Mieza Jhaa K said...

tenang skrg dh xkerja..ada anak nnti tumpu kt baby je..

© The Colorfull of Mieyza's Life | Template By Blog Bingkisan Hati