tekan jangan tak tekan!

Friday, September 14, 2012

Bila Mummy Mula Mendobi Baju Baby..

Assalam...

Minggu ni Alhamdulillah baru boleh bernafas. Internal audit dah lepas, Coursework pun dah selamat di-key in. So baru ada masa selongkar barang2 baby dan asing2 kan mana yang patut. Berani mati mak ko dik. Dah masuk 34 minggu baru terhegeh2 nak start mendobi baju baby. huhuhu. Ramai yang tanya beg baju baby dah simpan dalam kereta ke? Saya terus blur. Dah kena kemas ke? Tak siap apa pun lagi. hehehe. Dah ramai sangat bertanya, terus lah rasa panik. Pagi2 tadi terus kumpul2 baju dan start basuh. Rupa2 banyak jugak lah baju yang dah dibeli. Dengan barut lagi, tuala lagi. Nak patah pinggang mak anak oiii. Daddy baby tak sempat tolong sebab kena kerja. Tak apa, mummy redha. heeee. 





1 comment:

mama rifQy said...

wahwahwahwahh...meriah baju bajan ye..eh siap ade dress ker itu..hamboii kamuu...bikin gua jeles nii

© The Colorfull of Mieyza's Life | Template By Blog Bingkisan Hati