tekan jangan tak tekan!

Friday, September 21, 2012

Daddy & Mummy berPhotoGedik.

Assalam...

Last sunday, masa cuti hari Malaysia, kami laki bini akhirnya ada masa untuk berdating2 berdua. Dah lama rasanya tak berdua2an macam ni. Iya lah, dah lama sangat tak balik rumah sendiri. Hari2 kat rumah mak ayah, lepas tu cuti pun lain2 hari. Nama je jumpa hari2, tapi nak berdating tu memang payah. huhuhu. So, dapat peluang cuti ni, terus la suami ajak berjalan. Mak dah jeling semacam. Dah sarat2 macam ni nak ajak berjalan lagi? kihkihkih. Alah, bukan jauh pun, ke Kerteh je pun. Cadangnya mahu tengok wayang, tapi tak ada movie yang best. Last2 amik peluang ber-photoshoot. Since pregnant, belum ada gambar boyot yang cantik2.Ni tak adalah proper maternity photoshoot sangat. Saja jakun nak try camera. Bila lagi nak try camera baru ni. huhuhu. So, sebelum bertolak ke sana, kami ke TER dulu untuk bergambar. Imbau kenangan masa post wedding dulu. :)


35th weeks..


Then lepas tu terus ke Paka, rumah pakcik suami. After zohor, ke Mesra Mall makan2 jalan2 entah apa2. Sambung lagi ber-photoshoot ke Pantai Kemasik. Ajak sekali cousin suami sebagai photographer. Payah pulak kan nak amik gambar sendiri.hehehe. 




Ingat lepas ni nak ber-photoshoot lagi. Pakai cantik2 siap ada belon bagai. Tapi bila tengok cuaca alahai, hujan je hari2. Terus lah rasa macam tak bersemangat. Nak2 dah makin sarat ni. Kan photo ke mana, mak buyong ke mana. huhu. Kalau sempat, teringin lah nak buat maternity photoshoot yang proper. Boleh buat photobook nanti. Kenangan tu penting. :)

2 comments:

Noli@Ibu Wafa said...

tahniah..salam kenal2 ;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

lom pernah bergamba sini,
nice shot okeh!!!!
epi aje mum & papa 2 b ni..
take care ya!
nnti leh ber-photoshot 3 banak plak.. =)

© The Colorfull of Mieyza's Life | Template By Blog Bingkisan Hati