tekan jangan tak tekan!

Friday, April 18, 2014

MakeOver Blog!

Assalam..

Comel tak blog kita? haha. Berwajah baru sikit. Lama dah berhajat sebenarnya, tapi tak tahu nak tuju kat mana. Sampai lah satu hari tu, buka blog (stalk..haha) Aishah Rahim, tengok dah berwajah baru, terus selongkar entry yang cerita pasal make over ni. Apa lagi, terus ku contact cik adik yang buat kerja renovate blog ni. Jeles punya pasal. hahaha. 

Senang berurusan dengan beliau. Harga yang dia cas pun sangat berpatutan lah. Dah kita ni tak reti bab2 nak cantikkan blog, kena lah minta bantuan pakar, ye dok? huhu. Mula2 nak ubah suai keseluruhan, biar berwajah baru 100%. Tapi sayang pulak kat header katak comel tu. Pemberian dari Cik Puan Bunga tu. Bertahun dah guna. Last2 buat yang basic je. Nanti2 kalau rasa nak tukar jugak, boleh minta adik ni buat balik. hehe. 

Rasa berkenan sangat color pink-grey, so minta dia buat tema gitu lah. So siapa yang nak teringin nak make over blog tapi tak reti nak buat sendiri, boleh contact Maisarah ni di Blog Bingkisan Hati atau di Facebook Blog Bingkisan Hati. Cover facebook pun dia buat tau. Nanti nak tempah jugak cover facebook, sesuai untuk orang yang berbisnes gitu. huhu. Adios.







___________________________________________________________________________

Nak sihat? Nak cergas? Nak Jaga kesihatan? Nak hamil dengan sihat? Nak kurangkan berat badan? Nak tambah berat badan? Nak kulit cantik? Nak mata sihat? Nak tulang dan gigi yang kuat? Nak buang toksin? 

Jom PM saya (Mieyza Roslan) di FACEBOOK atau SMS di 019-9989052. Saya sedia membantu anda mencari supplement yang bersesuaian dengan keperluan anda. InsyaAllah berkesan dan berbaloi ambil supplement SHAKLEE ni. Jaga Kesihatan, Jaga Diri.  


4 comments:

Nanie said...

Memang comel miza... i pun jeles juge!

mieyza said...

ewah kak nanie..aktif blogging lening,,apakah rahsia? wakakaka

Nanie said...

rahsianya... stress itu memotivasikan tau!
Tak boleh jadi ni... nak kena tempah jugak ni dengan blog bingkisan hati.
Awak make over tu ambik package mana?

mieyza said...

sy amik pakej rm20 aje..sbb syg nak tukar yg lain..kikikki.. k nani wat la yg full package tu..comfirm melatopp..

© The Colorfull of Mieyza's Life | Template By Blog Bingkisan Hati