tekan jangan tak tekan!

Friday, May 2, 2014

1st Mini GA by Nanie Dean

Assalam..



Waaa.. Jarang benar nak layan giveaway2 ni. Tapi yang ni wajib lah join sebab tuan empunya blog ni, kak Nanie adalah ex-boss saya time kerja dulu. Dulu2 tak ada lah dia rajin sangat update blog. Busy dengan banyak benda. Tapi dah naik pangkat ni, tiba2 kebaabooom blog dia. Hari2 update gitu. Guane tu kak nanie? kikiki. Lagi satu hadiah dia best, dapat buku sebutir. Sukeeeeeee! Jom join.

Kak Nanie, nok buku sutir! kekekeke.

2 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

Salam ziarah dari GA yang sama...

Nanie said...

Terima kasih sebab sudi support 1st Mini GA by NaNie DeaN. Semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya...

Jom lihat senarai peserta:
http://naniedean.blogspot.com/2014/04/senarai-peserta-1st-mini-ga-by-nanie.html

© The Colorfull of Mieyza's Life | Template By Blog Bingkisan Hati