tekan jangan tak tekan!

Saturday, November 13, 2010

Saat Terindah

Belum habis cerita gumbira pada 11 November. Sebagai hadiah untuk diri kami, saya atur kan satu sesi fotografi suka suke ntah hape. Haha. Atas bantuan adik junior merangkap kawan adik saya, HAZA dan AIN yang suka giler dengan fotografi ni, maka kejadian indah ini terjadi jua. Kredit for you both. Seminggu juga berdoa agar pada hari tersebut cuaca baek hati tak hujan. Bayang lah, 2,3 hari sebelum tu memang hujan saja pagi petang. Dan sehari sebelum pun hujan sangat lebat pada petangnya. Sampai saya dah terus tak berharap sangat, takut panas di sangka ke petang, rupanya hujan di tengahari. Kan rosak program. huhu. Alhamdulillah, Cuaca sangat baik hati! Malah, panas teramat, sampai sepet2 mata menahan panas. haha:D  Tak mahu cerita panjang lebar. Just let the Pictures do the talk..Hanya sebahagian saja yang dipertontonkan, yang lain simpan sebagai kenangan saja. For those yang rasa meluat a.k.a nak muntah hijau dengan segala aksi dot dot dot, mohon ampun. Eh eh, ku mohon ampun untuk pengisian blog sendiri? Okeh, tukar2. For those yang tak suka dengan segala aksi terlarang, kindly leave this page immediately. Kan muntah hijau atas keyboard saya tak nak bertanggungjawap. hehe. Okeh, Enjoy! Macam lah ada yang enjoy..hahaha.













4 comments:

mohammad said...

salam ziarah

a.R.e.I.d said...

nasik minyak sudah berbau walaupun kat atas dapur masak sup ayam.. muahahahhaha

Hannah Johary said...

So sweet.

I pun nak buat photoshoot la macam ni. :P

mieyza said...

huhu. kak hannah, buat lah. amik pic myiesha banyak2 gitu..hehehe

© The Colorfull of Mieyza's Life | Template By Blog Bingkisan Hati